Betalning & Leverans

Just nu levererar vi i Sverige, Danmark, Finland och Norge men vår förhoppning är att vi ska kunna leverera till fler länder inom en snar framtid. Vänligen kontakta oss på contact@henmark.com om du önskar leverans till ett annat land så försöker vi hitta en lösning för dig.

BETALNING
För våra betalningar använder vi kort (VISA, MasterCard och American Express) samt Klarna (Sverige). 

FRAKT

Pris för frakt visas genom att du anger din adress i kassan. Nedan visas även fraktpris per land. I Sverige använder vi DB Schenker som speditör och för leveranser till Danmark, Finland och Norge används UPS som speditör.

Frakt Sverige
Vi erbjuder gratis frakt i Sverige.

Frakt till Danmark, Finland och Norge
Pris för frakt är SEK 99.

SKATTER OCH AVGIFTER
I priset ingår svensk moms om 25%. Inga andra skatter eller avgifter tillkommer på priset i Sverige, Danmark, Finland eller Norge. För Norge är Henmark anslutna till VOEC vilket innebär att ingen tull heller tillkommer på priset.

LEVERANSTIDER
Webbshopen är öppen dygnet runt men leveranser sker måndag till fredag, med undantag för svenska nationella helgdagar. Om du beställer före kl. 12.00 skickas produkten samma dag. Beställningar efter kl. 12.00 skickas nästkommande vardag. Leveranstid till ombudet är normalt 1-4 arbetsdagar. Henmark kan tyvärr inte garantera leverans tidigare än fyra arbetsdagar. 

Vid leverans kommer du att få ett meddelande med information om hur du ska hämta ditt paket. Glöm inte ditt ID-kort. Ditt paket kommer att hållas kvar på hämtningsplatsen i 2 veckor. Försändelser som inte hämtas inom angiven tid returneras till Henmark. Du står själv för returkostnaden.

Om du inte kan hämta ditt paket så kan någon annan hämta det åt dig. Tänk på att den personen måste visa både ditt ID-kort samt sitt eget.

SLUTSÅLDA PRODUKTER
Om en vara visar sig vara slutsåld förbehåller vi oss rätten att annullera produkten. Varan återbetalas via den valda betalningslösningen och de tillgängliga artiklarna skickas som vanligt.

SPÅRNING AV DIN LEVERANS
Du hittar ditt ordernummer i e-postmeddelandet med orderbekräftelsen och får länk till din order med spårningsnummer direkt från fraktföretaget.