BETALNING & LEVERANS

Just nu levererar vi i Sverige, Danmark, Finland och Norge men vår förhoppning är att vi ska kunna leverera till fler länder inom en snar framtid. Vänligen kontakta oss på contact@henmark.com om du önskar leverans till ett annat land så försöker vi hitta en lösning för dig.

BETALNING
För våra betalningar använder vi kort (VISA, MasterCard och American Express) samt Klarna (Sverige). 

FRAKT

Pris för frakt visas genom att du anger din adress i kassan. Nedan visas även fraktpris per land. I Sverige använder vi DB Schenker som speditör och för leveranser till Danmark, Finland och Norge används UPS som speditör.

Frakt Sverige
Vi erbjuder gratis frakt på alla ordrar över SEK 500. Pris på frakt för ordrar under SEK 500 är SEK 45. 

Frakt till Danmark, Finland och Norge
Pris på frakt är SEK 99.

SKATTER OCH AVGIFTER
I priset ingår svensk moms om 25%. Inga andra skatter eller avgifter tillkommer på priset i Sverige, Danmark, Finland eller Norge. För Norge är Henmark anslutna till VOEC vilket innebär att ingen tull heller tillkommer på priset.

LEVERANSTIDER
Webbshopen är öppen dygnet runt men leveranser sker måndag till fredag, med undantag för svenska nationella helgdagar. Om du beställer före kl. 12.00 skickas produkten samma dag. Beställningar efter kl. 12.00 skickas nästkommande vardag. Leveranstid till ombudet är normalt 1-4 arbetsdagar. Henmark kan tyvärr inte garantera leverans tidigare än fyra arbetsdagar. 

Vid leverans kommer du att få ett meddelande med information om hur du ska hämta ditt paket. Glöm inte ditt ID-kort. Ditt paket kommer att hållas kvar på hämtningsplatsen i 2 veckor. Försändelser som inte hämtas inom angiven tid returneras till Henmark. Det uppstår extra kostnader när försändelser inte hämtas ut i tid som innebär att du får betala en extra hanteringsavgift till oss för paket som inte hämtas ut. Hanteringsavgiften är 145 kr. För att undvika denna extra kostnad bör du alltså alltid hämta ut paketet, även om du redan bestämt dig för att utöva din ångerrätt. Hämta ut ditt paket och sänd det i retur med hjälp av den bifogade retursedeln.      

Om du inte kan hämta ditt paket så kan någon annan hämta det åt dig. Tänk på att den personen måste visa både ditt ID-kort samt sitt eget.

PRESENTKORT
Du kan använda ditt presentkort från Henmark som betalmedel i vår webbshop. Du kan endera betala hela beloppet med presentkortet eller använda det som delbetalning vid ditt köp. Presentkort säljs i vår webbutik och levereras digitalt via email. Presentkorten är giltiga i tre år från köptillfället. Slutdatumet framgår i e-postmeddelandet. Efter utgången giltighetsperiod så kan inte presentkortet användas som betalningsmedel vid köp och inte heller återaktiveras eller återbetalas. Värdet på presentkort kan inte lösas in mot pengar. Köp av presentkort kan inte returneras. Om du returnerar en vara/varor betalda med presentkort från Henmark så kommer återbetalning i första hand ske till ditt befintliga presentkort. Var rädd om presentkortet, det är en värdehandling. Henmark kan inte hållas ansvarig eller ersättningsskyldig för borttappade eller stulna presentkort.

SLUTSÅLDA PRODUKTER
Om en vara visar sig vara slutsåld förbehåller vi oss rätten att annullera produkten. Varan återbetalas via den valda betalningslösningen och de tillgängliga artiklarna skickas som vanligt.

SPÅRNING AV DIN LEVERANS
Du hittar ditt ordernummer i e-postmeddelandet med orderbekräftelsen och får länk till din order med spårningsnummer direkt från fraktföretaget.