RETURER & BYTEN

RETUR INOM SVERIGE
Du kan returnera din beställning inom 30 dagar efter det att leveransen anlänt till leveransplatsen. Hinner du inte returnera inom 30 dagar så behöver du kontakta oss så skickar vi en ny retursedel till dig. Inom Sverige tar vi ut en avgift på 45 SEK för returfrakten som dras av från återbetalningen.

Produkten måste vara i ursprungligt skick, det vill säga inte använd, tvättad eller på annat sätt ändrats och ha kvar alla etiketter. Vi förbehåller oss rätten att neka eventuella returer som inte godkänns i vår kvalitetskontroll.

Använd med fördel samma emballage som produkten levererades i samt vår bifogade returfraktsedel eftersom vi då enkelt kan följa ditt paket fram till vårt lager. Skulle ditt paket olyckligtvis försvinna eller skadas under leveransen till vårt lager erhåller du fortfarande din återbetalning.

Henmark ansvarar inte för paket som skickas med en annan fraktsedel än den som bifogats av oss. Skulle du välja en annan speditör så är du själv ansvarig för paketet och dess innehåll till dess att det anländer till vårt lager. Önskar du skicka din retur med annan speditör vore vi tacksamma om du meddelar oss i förväg på contact@henmark.com. Vänligen bifoga information om vilket ordernummer din retur gäller samt vilka produkter du returnerar.

Den bifogade returfraktsedeln är giltig i 30 dagar från det att paketet anlänt till din leveransplats. Skulle din leverans händelsevis sakna returfraktsedel ber vi dig kontakta oss på contact@henmark.com så skickar vi en ny till dig.

KORT GUIDE FÖR RETUR AV PRODUKT

  1. Placera oanvänd vara i dess originalförpackning
  2. Fyll i returföljesedeln (på baksidan av följesedeln) och lägg den i paketet
  3. Fäst returfraktsedeln överst på förpackningen
  4. Returnera paketet till ett ombud för den speditör som levererat försändelsen
  5. Be alltid om kvitto med spårningsnummer, ifall det mot förmodan skulle hända något på vägen

Du lämna paketet där du hämtade det alternativt hos ett annat utlämningsställe för för den speditör som levererade paketet.

RETUR UTANFÖR SVERIGE
Kunder utanför Sverige ansvarar själva för returfrakten tillbaka till vårt kontor. Använd med fördel samma emballage som produkten levererades i. Viktigt att du väljer en spårbar frakttjänst och att du märker godset med "ORDERNUMMER" samt "RETURNED GOODS".

Produkten måste vara i ursprungligt skick, det vill säga inte använd, tvättad eller på annat sätt ändrats och ha kvar alla etiketter. Vi förbehåller oss rätten att neka eventuella returer som inte godkänns i vår kvalitetskontroll.

ÅTERBETALNING

Du får din återbetalning genom samma betalningsmetod som användes vid köptillfället. Det kan ta upp till 14 dagar från det att du har returnerat din vara tills du får din återbetalning. Så fort vi har hanterat din retur kommer du att automatiskt få en bekräftelse via e-post.

Om du har gjort ditt köp via faktura via Klarna och ska göra en retur, rekommenderar vi att du går in på Klarnas portal och rapporterar din retur. När du har gjort detta kommer din faktura att pausas i 21 dagar/tills vi har registrerat din retur. När vi har registrerat din retur blir Klarna direkt meddelade och uppdaterar samt skickar ut din nya faktura via mail.

ÖPPET KÖP

Du har 365 dagars öppet köp på alla produkter från oss på Henmark. Presentkort och förädlade produkter såsom tryckta, broderade eller på annat sätt profilerade kläder kan inte returneras. Produkt som returneras ska vara oanvänd och i originalemballage samt med etiketter kvar.

BYTEN

Önskar du byta en vara gör du det snabbast och enklast att du skickar in din retur genom att följa instruktionerna ovan. Sedan gör du en ny beställning av den vara du önskar byta till. Så snart vi har hanterat din retur får du din återbetalning för den returnerade varan via samma betalningsmetod som du använde vid köpet. 

Önskar du bara byta storlek eller färg gör du det enklast genom att kontakta oss på contact@henmark.com. Skriv bara ditt ordernummer samt vad du önskar byta till för storlek eller färg. Sedan kan du returnera din vara och vi skickar en ny vara i den storlek eller färg du bytt till så snart vi erhållit din returnerade vara. Vid ett byte inom Sverige tar vi inte ut någon returkostnad.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring returer, återbetalning eller byten. Vi finns här för att hjälpa dig!

E-post: contact@henmark.com

Telefon: 011-39 10 20