GARANTI

Vi designar och tillverkar alla våra plagg med tanken att de ska bli en permanent del av din garderob för livet. Detta är inte bara bra för dig utan också för miljön - genom att bära ditt plagg så länge som möjligt minskar du behovet av att köpa nya kläder och minskar därmed ditt koldioxidavtryck.

Och för din trygghet erbjuder vi en garanti under tre år vilket innebär att skulle någon del gå sönder i förtid kommer vi byta ut eller reparera den. Skulle dock olyckan varit framme och du har råkat ha sönder ett plagg så hjälper vi dig att laga plagget till en rimlig kostnad.

Skulle du trots våra ansträngningar ändå få en defekt vara har du lagstadgad rätt att åberopa din reklamationsrätt i 3 år från inköpsdatumet noterat på ditt kvitto. Under den här tiden åtgärdar vi alla fel som faller under den lagstadgade reklamationsrätten. Det innebär att den täcker eventuella ursprungliga fabrikationsfel, men innefattar inte skador som uppkommer på grund av felaktig användning, normalt slitage, skador uppkomna genom yttre påverkan eller den naturliga nedbrytningen av färger och material som sker över tid när du använder produkterna.

Vid en reklamation ber vi dig att ta en bild av varan, som tydligt visar defekten, och skicka bilden tillsammans med en beskrivning av felet till contact@henmark.com så återkopplar vi snarast möjligt för vidare instruktion i ärendet. Vid en reklamation görs en utredning av produkten och om vi godkänner din reklamation kommer vi att skicka en ny retursedel till dig via e-post, som du ska använda när du skickar tillbaka det defekta plagget. Använd inte retursedeln som kom i ditt ursprungliga paket, eftersom returer och reklamationer hanteras separat. Vid eventuell tvist kommer Henmark Apparel AB följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. I det fall att vår utredning resulterar i att ett plagg inte godkänns som reklamation hjälper vi dig naturligtvis med reparationer av dina Henmark-plagg. Vi gör det med hög kvalitet och till en rimlig kostnad så att du får nytta av dem ett bra tag till. Ta då en kontakt med oss enligt nedan.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring vår garanti. Vi finns här för att hjälpa dig!

E-post: contact@henmark.com Telefon: 011-39 10 20