KUNDSERVICE

Det ska vara enkelt och smidigt att handla hos oss på Henmark och vi hoppas du hittar svar på det du söker nedan. Om så inte är fallet är du alltid välkommen att kontakta oss direkt på contact@henmark.com eller 011‑39 10 20. Dina synpunkter sätter vi stort värde på.

Du är också hjärtligt välkommen att besöka vårt showroom på Trädgårdsgatan 16 i Norrköping.

Garanti

Vi står bakom allt vi gör. Vi lovar att tillverka våra produkter med största omsorg, komfort, passform och hållbarhet - för vi vill att du ska älska våra produkter lika mycket som vi gör. Så om du av någon anledning får problem med din Henmark produkt inom tre år efter köpet tar du kontakt med oss.

Läs mer

Storleksguide

För att hitta rätt storlek på ditt plagg rekommenderar vi dig att gå in på vår storleksguide. Storlekarna är strukturerade enligt det allmänna europeiska storlekssystemet.

Läs mer

Skötselråd

Att ta hand om sina funktionskläder är inte svårt. Genom att sköta och tvätta dem rätt förlänger du både livslängden och minskar klimatpåverkan avsevärt.

Läs mer

Generella villkor

Det ska vara enkelt och smidigt för dig att handla hos oss på Henmark
men vi ber dig ändå att läsa igenom våra villkor innan du börjar använda
vår webbshop. 

Läs mer

Betalning och leverans

Vi erbjuder gratis frakt på alla på alla ordrar över SEK 500 och vi har stöd för flera olika betalsätt. Mer information om betalning och leveranser finner du via länken nedan.

Läs mer

Returer

Du kan returnera din beställning inom 30 dagar efter att leveransen anlänt till leveransplatsen. Vid retur tar vi ut en avgift på 45 SEK som dras av från återbetalningen.

Läs mer

Integritetspolicy

Henmark värnar om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi respekterar och skyddar därför dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.

Läs mer

Policy för recensioner

Vi önskar att du som kund delar med dig av dina upplevelser i samband med att du använt våra tjänster eller köpt en produkt av oss. Denna policy reglerar det innehåll som du som kund delar med dig av.

Läs mer

Vanliga frågor

Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon om du har några frågor. Klicka på Läs mer nedan för att få svar på de vanligaste frågorna.

Läs mer