Merino Half Zip Hoodie

Lyxig hoodie i supermjuk merinoull från gården La Magdalena i Uruguay. Slätstickad i tre olika sticksätt. Skön stretch tack vare stickningen. Hood och muddar i dubbel stickning för rejäl och exklusiv känsla. Lika rätt en sval sommarkväll som under jackan en regnig vinterdag.

Friluftsbyxor från www.henmark.com Friluftsbyxor från www.henmark.com

Midnight Blue

1 700 kr

Grey Melange

1 700 kr

Merino Full Zip Sweater

Merino Full Zip Sweater är stickad i samma härliga ullgarn som sin syster Merino Half Zip Hoodie. Sweatern kan öppnas helt med dragkedja med tvåvägsfunktion och har två dragkedjeförsedda handfickor. Väl tilltagna ärmar med tumgrepp som enkelt kan vikas upp. Ett påkostat allround-plagg som passar fint för både friluftslivet och kontoret. Vi törs nästan lova att du får en ny favorit. Året runt.

Grey Melange

1 500 kr

Black Metal

1 500 kr
★★★★★

Toppklass

En riktigt snygg tröja som har perfekt passform. Tack vare merinoullen så är den inte så tjock utan värmer ändå. Jag älskar den och använder den varje dag på jobbet. Riktigt skön kvalitet.

Maria A.
★★★★★

Tröja som blivit en riktig favorit.

Fryser aldrig i den och blir heller aldrig för varm. Mjuk mot huden och riktigt bra passform. En tröja med fina detaljer och av högsta kvalité. En tröja jag helst inte vill ta av mig.

Frida H.
★★★★★

Magisk!!

Wow, klart nöjd över mitt köp! Mycket bra passform, sitter ljuvligt skönt på alla sätt. Rekommenderas varmt, skynda skaffa dig ett ex!

Helen D.
★★★★★

Mjuk, skön och varm

Jätteskön mjuk och smidig tröja som passar vid de flesta tillfällen. Med tanke på att det är ull så är den otroligt skön och den kliar inte. Bra passform och bra att det är fickor utan att tröjan blir stor och bulsig.

Tore C.
★★★★★

Jättehärligt tröja

Mjuk och len och inte ett dugg stickig. Tumgreppen perfekta och riktigt välgjorda. Tröjan sitter skönt runt halsen. Passar jättebra under min skaljacka.

Anna-Carin O.
★★★★★

Hållbart och snyggt!

Otroligt kvalité och fina detaljer.
Det här är en tröja jag kommer använda till både jobb och friluftsliv.
Gillar passform och material! :)

Maija.G

Vår affärsidé

Plaggen vi utvecklar på HENMARK® köper du direkt av oss utan fördyrande mellanhänder. Istället kan vi lägga större peng på plagget och människan som syr det. På så sätt kan du köpa påkostade friluftskläder. Utan att det kostar dig skjortan.